Arlette Lemmens, Veterinair Natuurgeneeskundig Therapeut

Een leven zonder dieren en de natuur kan ik me niet voorstellen. Al van kinds af aan heb ik heel innig contact met (mijn) dieren mogen ervaren en zij hebben me eigenlijk een beetje wegwijs gemaakt. Een sterke natuurlijke band tussen mens en dier was voor mij vanzelfsprekend en vormde een integraal onderdeel van mijn leven.

Na het atheneum ben ik bijna als vanzelfsprekend Biologie gaan studeren maar na een paar jaar kwam ik erachter dat ik toch ook met mensen wilde werken. Vervolgens heb ik de studie Organisatiepsychologie afgerond en gedurende 15  jaar bij diverse bedrijven in verschillende functies gewerkt.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik miste het contact met dieren. Inmiddels had ik verscheidene cursussen diercommunicatie en energetisch behandelen  gevolgd en mijn passie voor dieren stond weer op de voorgrond.

De studie Veterinaire Natuurgeneeskunde was dan ook een heel logische volgende stap en gedurende de volgende 4 jaar kwamen mens, dier en natuur op een vloeiende manier samen. Hiermee is mijn droom werkelijkheid geworden. Een eigen werkveld waarin ruimte is voor gezondheid en welzijn van dier en mens. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring, natuurlijke middelen, echt contact, intuïtie en energie.

Klik hier voor een uitgebreid profiel

Contact?

Laat een mail achter en er wordt contact met u opgenomen.

Sending

©2023 Amor Animalis

Log in with your credentials

Forgot your details?