Wat is diercommunicatie?

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van een dierentolk, iemand die zonder gesproken woorden met dieren kan praten. Intuïtief of telepathisch communiceren met dieren is het uitwisselen van informatie (energie) tussen mens en dier via gedachten, beelden en gevoelens. Dit is de taal van het hart, de universele taal waarmee alle vormen van bewustzijn met elkaar kunnen communiceren.

Hoe werkt diercommunicatie?

Energie is overal om ons heen en intuïtief communiceren vindt plaats via energie overdracht. Denk eens aan een zwerm vogels in de lucht die als één wezen de mooiste formaties kunnen vormen, hetzelfde geldt voor een school vissen. Een mooi voorbeeld is ook het gedrag van dieren voorafgaande aan een natuurramp. Lang voordat die plaatsvindt trekken de dieren al naar hogere gebieden, holen of zoeken een andere manier van bescherming. Dieren pikken dit op, zij zijn dit aangeboren luisteren nog niet verleerd. Mensen zien vaak aan dieren dat er iets staat te gebeuren. Wanneer wij mensen weer gaan geloven in onszelf en in onze natuur dan begint de weg terug naar ‘huis’. Daar waar alles en iedereen één is en we onze wijsheid weer hervinden.

Wanneer is een consult raadzaam?

De aanleiding voor een consult kan zeer divers zijn. Tijdens een sessie wordt vaak duidelijk wat een dier denkt, waarom hij zich gedraagt zoals hij doet, of wat je kunt doen om een betere band te krijgen met je dier. Vaak willen dieren iets duidelijk maken met hun gedrag.

Soms komt het voor dat er bijvoorbeeld geen oorzaak gevonden kan worden voor schijnbaar fysieke klachten en een gesprek of energetische behandeling kan dan veel verheldering of verlichting geven. Een consult is echter in geen geval een vervanging van een diergeneeskundig professional. Ook vragen over bijv. een naderend levenseinde, een nieuwe huisgenoot of het dier voorbereiden op  een verhuizing van het dier zelf of haar jong kan veel duidelijkheid bieden.

Hoe ziet een consult diercommunicatie eruit

Voor dit consult hoef je niet langs te komen met je dier. Ik heb alleen een goede foto en de naam van je dier nodig om contact te maken. Aan de hand van je vragen of door de omschrijving van de situatie ga ik dan met het dier ‘in gesprek’. Ik volg echter altijd het dier. Het kan dus voorkomen dat je dier een ander onderwerp belangrijker vindt om over te praten dan jij.
Een telepathisch gesprek duurt meestal ongeveer 1 uur. Als je dier heel druk is met spelen of net uitgelaten wordt is het voor mij wat moeilijker contact maken omdat de aandacht dan afgeleid wordt. Daarom is het prettig als ik weet op welke tijden het dier rustig thuis is.

Na het gesprek ga ik alles uittypen zodat je als eigenaar duidelijk de dialoog kunt nalezen. De meeste dieren hebben veel wijsheid over te brengen en vinden het belangrijk dat de informatie teruggelezen kan worden door de eigenaar. Sommige onderwerpen vragen om wat meer uitleg en dan bel ik je na het gesprek om dit met je te bespreken.

Aanvullende informatie over diercommunicatie

Dieren kunnen, net als kinderen, ons gedrag spiegelen of uitvergroten. Wat jouw dier met zijn/haar gedrag laat zien kan je veel vertellen over jezelf. Vaak hebben dieren een directe boodschap voor zijn of haar baasje.
Ook kan het zijn dat het dier graag een energetische behandeling wil in plaats van een gesprek, dit kan bijvoorbeeld gebeuren als het dier ziek is. Communiceren op deze manier is voor heel jonge of zieke dieren soms een beetje vermoeiend omdat ook zij met hun aandacht bij mij zijn en dit vergt wat concentratie.

Contact?

Laat een mail achter en er wordt contact met u opgenomen.

Sending

©2023 Amor Animalis

Log in with your credentials

Forgot your details?