Soultalk

Onze ziel is al bij de mens zolang als de mens bestaat. Je kan zeggen dat dit een vast onderdeel is van wie je eigenlijk bent.  Tegenwoordig hoor je overal om je heen dat mensen zichzelf zoeken. Ze willen weten wat hun doel is hier op aarde of gewoon wat ze nu eigenlijk met hun leven willen. Waar word ik gelukkig van, wat brengt me in de flow. Hoe kan ik mijn kwaliteiten het beste inzetten. Allemaal levensvragen die iedereen zich wel een keer afvraagt.

Maar wat nou als je het gewoon aan jezelf kon vragen?  Tenslotte ben jij zelf degene die jou het beste kent. En die dus ook het antwoord weet. Om dit wat meer handen en voeten te geven volgt hier eerst even een stukje uitleg.

Iedereen weet wat het is om echt in de flow te zitten. Dat is wanneer je iets doet wat je energie geeft, waarbij je passie voelt, wanneer de tijd bijna niet meer lijkt te bestaan, wanneer alles vanzelf lijkt te gaan en je bergen werk kunt verzetten.  Deze staat van zijn noemen we flow. Maar wat is dat nou eigenlijk? En hoe kom je daar? Dat is wat ik je wil uitleggen. Want als je dit weet, dan kun je ook de levensvragen aan jezelf beter beantwoorden. En omdat ik weet dat het lastig is om die vragen aan jezelf te stellen, kan ik dat voor je doen en je zo helpen om jouw eigen flow te vinden.

We zijn in de flow wanneer we volledig in overeenstemming zijn met onszelf. Wanneer we alle aspecten die ons, ons maken volledig hebben uitgelijnd en vanuit onze passie en zielsverlangen datgene doen waar we blij van worden. Klinkt eigenlijk best simpel toch? En dat is het ook. Zeker als je de mogelijkheid hebt om aan je eigen ziel te vragen wat die nu eigenlijk wil. Of welk zielsdeel van jou meer ontwikkeling of aandacht wil. Het maakt trouwens helemaal niet uit of je in een ziel gelooft of dat je er misschien juist andere benamingen aan geeft.

Iedereen weet dat hij uit meerdere delen bestaat en dat het deel wat op dat moment het sterkst aanwezig is, meestal sterk afhangt van in welke situatie we ons bevinden of met welke mensen we op dat moment omgaan. En dat is ook prima. Maar om in de flow te komen moeten we eerst gaan kijken welk deel van jou een groter aandeel in je leven wil innemen.

En dat is waar ik je bij kan helpen. Door met een (ziels)deel van jou in gesprek te gaan, kunnen we meer te weten komen over je (latente) verlangens, behoeften, potentieel, manifestatiekracht of misschien wel je interne idealen. Het is ontzettend leuk om op onderzoek uit te gaan, nieuwsgierig te zijn naar wat nou echt bij je past, waar je blij van wordt, waar je passie zich kan roeren en de flow zich kan gaan manifesteren.

Ben je geraakt door deze tekst en wil je graag wat meer over jezelf weten? Stuur me maar een mail en dan gaan we samen kijken naar jouw unieke (levens)pad.

Contact?

Laat een mail achter en er wordt contact met u opgenomen.

Sending

©2023 Amor Animalis

Log in with your credentials

Forgot your details?